Previous Next

Відбувся попередній захист магістерської роботи

09 листопада на кафедрі відбувся передзахист кваліфікаційної роботи здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 081 Право Формова Володимира.

Магістрант успішно презентував науковий доробок з теми дослідження, що стосується особливостей адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху.

На передзахисті магістерського дослідження були присутні усі викладачі кафедри, які задавали питання та отримували аргументовані відповіді, підкріплені практичним матеріалом з урахуванням регіонального контексту.

Науково-педагогічні працівники дійшли до висновку, що робота відповідає вимогам до кваліфікаційних робіт, студент володіє науково-методологічним апаратом, результати дослідження мають практичне значення, та ухвалили допустити запропоновану роботу магістранта Формова В.В. до публічного захисту.

Ще одним із важливих питань порядку денного засідання кафедри стало питання про рекомендацію на участь у конкурсі на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.

Відповідно до наказу № 422 СумДПУ імені А.С. Макаренка від 07 жовтня 2020 року «Про оголошення конкурсу на заміщення посад науково-педагогічних працівників» по кафедрі права та методики викладання правознавства оголошено конкурс на заміщення посад професора – 1 (науковий ступінь доктора юридичних наук та вчене звання професора відповідно до профілю кафедри) та старшого викладача – 0,5 (науковий ступінь кандидата юридичних наук).

Претенденти на посади професора – доктор юридичних наук, професор Апаров А.М. та старшого викладача – кандидат юридичних наук Чернадчук О.В. прозвітували перед кафедрою за період перебування їх на посадах.

Розглянувши професійні та особистісні якості претендентів, кафедра ухвалила рекомендувати д.ю.н., професора Апарова А.М. на заміщення вакантної посади професора кафедри права та методики викладання правознавства і клопотати перед Вченою радою Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка підтримати його кандидатуру, та к.ю.н., Чернадчука О.В. на заміщення вакантної посади старшого викладача кафедри права та методики викладання правознавства на 0,5 ставки.

Меню

Мій розклад