Previous Next

Державні екзамени перших випускників-бакалаврів спеціальності Право

26 та 27 травня відбулась підсумкова атестація студентів заочної форми навчання спеціальності 081 Право з метою встановлення фактичної відповідності рівня підготовки вимогам освітньої характеристики.

З метою забезпечення високої якості професійної підготовки та надання пропозицій щодо удосконалення професійної компетентності та програмних результатів навчання до освітнього процесу за освітньо-професійною програмою традиційно залучаються представники роботодавців. Серед членів державної екзаменаційної комісії з підсумкової атестації були: старший уповноважений в особливо важливих справах відділу боротьби з організованою злочинністю та корупцією управління служби безпеки України в Сумській області Нестеренко О.С., член Ради адвокатів Сумської області, голова комітету по захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності, кандидат юридичних наук Чернадчук О.В. та адвокат адвокатського об'єднання «СВС-колегія», доктор юридичних наук Апаров А.М.

Усі здобувачі виконали вимоги навчального плану та показали високі знання з фаху під час екзамену, гідно відповідаючи на поставлені запитання.

За рішенням державної екзаменаційної комісії студентам було присвоєно кваліфікацію «бакалавр права».

Тож побажаємо бакалаврам успіхів у їх подальшому житті та діяльності!

Меню

Мій розклад