Previous Next

З'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ

9 вересня в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся З'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, участь у якому взяла завідувач кафедри права та методики викладання правознавства Олена Іваній.

Згідно з вимогами статтей 71, 74 Закону України "Про прокуратуру" з'їзд призначає по два представники до складу Ради прокурорів України та відповідного органу, що здійснює дисциплінарні провадження.
У ході роботи із числа делегатів з‘їзду було обрано головуючого та секретаря, а також лічильну та мандатну комісії.
За пропозицією делегатів з’їзду до таємного голосування кандидатів до складу Ради прокурорів України було допущено наступних делегатів:
Шило Ольга Георгіївна, Скупінський Олег Віталійович, Шайтуро Ольга Павлівна, до відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження: Житний Олександр Олександрович, Щур Богдан Володимирович, Подкопаєв Сергій Васильович, Захарова Олена Семенівна.
Шляхом таємного голосування на з’їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ було призначено двох членів до складу Ради прокурорів України – Шайтуро Ольгу Павлівну, яка набрала 77 голосів делегатів та Шило Ольгу Георгіївну, за яку проголосувало 79 делегатів.
Та двох членів до відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження – Житнього Олександра Олександровича – набрав 67 голосів, Захарову Олену Семенівну – отримала 65 голосів делегатів з‘їзду.
З‘їзд відбувся за технічно-організаційної підтримки Тренінгового центру прокурорів України.

Меню

Мій розклад