Previous Next

Засідання Комісії з етики та академічної доброчесності

25 листопада 2021 року відбулося засідання Комісії з етики та академічної доброчесності, до якого були долучені члени Комісії із забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти, серед яких завідувач кафедри Іваній О.М.

Серед важливих питань, що розглядалися на порядку денному були:

  1. Про стан системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти підрозділів університету.
  2. Про забезпечення інформаційної прозорості освітньої діяльності в контексті її корисності для абітурієнтів, студентів, випускників, стейкхолдерів та громадськості.
  3. Про проведення Декади з академічної доброчесності. Начальник центру забезпечення якості вищої освіти Марина Ячменик наголосила на важливості безперервного та систематичного моніторингу якості освітніх послуг.

Було проаналізовано опитування здобувачів щодо якості освітньої діяльності по кожному навчально-науковому інституту (факультету) та по конкретних освітньо-професійних програмах.

Перший проректор Любов Пшенична зазначила, що розроблення й оновлення нормативно-методичної бази забезпечення якості вищої освіти та освітньої діяльності в Університеті має носити не декларативний характер, а доводитися до всіх учасників освітнього процесу та використовуватися щодня.

Голови комісій із етики та академічної доброчесності навчально-наукових інститутів/факультетів відзвітували про проведення в їх структурних підрозділах заходів у межах Декади з академічної доброчесності.

Меню

Мій розклад