Previous Next

Правоосвітня робота з учнівською молоддю

Наша кафедра регулярно проводить правовиховну та правоосвітню роботу серед учнівської молоді. Цього разу під час зустрічі з учнями 3(7) класів КУ Сумська гімназія №1, ми розповідали про Міжнародний День прав людини, про історію виникнення свята та традиції, пов’язані з ним.

Завідувач кафедри Олена Іваній зазначила, що під час війни дуже важливо не нехтувати своєю безпекою та бути свідомими, пам’ятати про фактори, що сприяють збереженню життя і здоров’я в умовах надзвичайних ситуацій. А тому тема заходу була присвячена праву на безпеку.

На зустріч було запрошено інструктора з Товариства Червоного Хреста України Нікіту Павлова, який розповів гімназистам про місця та предмети, що приховують небезпеку, про те, як вберегти своє життя та життя своїх близьких, про те, куди звертатися в разі виявлення небезпечних предметів.

Слухачі дізналися як маркують небезпечні території чи вибухонебезпечні предмети; чому необхідно триматися подалі від зруйнованої чи покинутої військової техніки та обходити місця, де велися бойові дії.

 Наприкінці зустрічі було узагальнено правила, яких треба дотримуватися аби уникнути небезпеки: бути уважними, не підходити, не чіпати, повідомити дорослих і зателефонувати 101.

Меню

Мій розклад