Вітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт та їх наукового керівника!

У грудні наші студенти взяли участь у конкурсі наукових робіт, присвяченому видатному правознавцю Б.О. Кістяківському «Теоретико-історична юридична наука: стан і перспективи розвитку», організованому кафедрою теорії та історії держави і права Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з метою пошуку обдарованої молоді та створення умов для її творчого зростання.

До участі було подано понад 45 робіт здобувачів закладів вищої освіти України, які представляли Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, Національну академію внутрішніх справ, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука, Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» тощо.

Наш університет представляли здобувачі 3 курсу спеціальності Право. У номінації «Теорія держави» перше місце виборола студентка 035 групи Сігалова Юлія. У номінації «Конституційне право. Міжнародне право» 2 місце посіла студентка 035 групи Мамалига Вікторія.

Найкращі роботи, серед яких і тези наших номінанток, за рішенням конкурсної комісії рекомендовано до публікації у збірнику тез Всеукраїнської науково-практичної конференції.

Вітаємо з перемогою дівчат та їх наукового керівника – доктора юридичних наук, професора Андрія Миколайовича Кучука. Бажаємо не зупинятися на досягненому, прагнути розвиватися й пізнавати якомога більше. Нехай завжди горить ентузіазм в очах і розкриваються можливості!

Меню

Мій розклад