Previous Next

Атестаційний екзамен

25 травня 2023 року відбулася державна атестація зі спеціальності 081 «Право» у здобувачів освітнього рівня «бакалавр», підготовка яких здійснюється за заочною формою. Атестаційний екзамен передбачає оцінювання досягнення результатів навчання, визначених Стандартом та освітньо-професійною програмою.

Протягом навчання здобувачі оволоділи теоретичними знаннями, практичними навичками, набули компетентностей, необхідних для розуміння природи і функцій права, змісту його основних правових інститутів, застосування права, а також меж правового регулювання різних суспільних відносин; формування знань про: основи поведінки індивідів і соціальних груп; творення права, його тлумачення та застосування; правові цінності принципи, а також природу і зміст правових інститутів базових галузей права; етичні стандарти правничої професії, та професійно-орієнтованих дисциплін для вирішення типових задач діяльності юриста.

Наполегливість і знання здобувачів групи Пр.-4 були високо оцінені членами екзаменаційної комісії: професором кафедри Кучуком А.М., завідувачем кафедри Іваній О.М. та доцентом Мирославським С.В. За результатами складання атестаційного екзамену випускникам було присуджено ступень бакалавра права.

Меню

Мій розклад