На терезах Феміди

Нові знайомства, цікаве спілкування, обмін досвідом  і дух змагання – так насичено і активно 29 листопада пройшла зустріч студентів-правознавців і учнів ДПТНЗ «Сумський центр ПТО».

Метою організації та участі у правовому брейн-ринзі «На терезах Феміди» наших студентів під наставництвом старшого викладача кафедри права та методики викладання правознавства Курової А.А., були: виховання в учнів інтересу до правових знань, популяризація законів, поглиблення знань, здобутих учнями та студентами на заняттях, формування їх правової культури, обмін досвідом, а також формування навичок працювати в команді.

Незважаючи на те, що гра проходила у форматі змагання, у залі панувала доброзичлива та товариська атмосфера. Активність учасників під час брейн-рингу засвідчила їхню ерудованість, вміння творчо мислити та працювати в команді, що є надзвичайно важливим. Приємно вразила й гра з учнями-вболівальниками, які активно долучилися до проблемних питань права.

Журі у складі викладача історії ДПТНЗ «Сумський центр ПТО» Луніки О.В. і завідувача кафедри права та методики викладання правознавства СумДПУ імені А.С. Макаренка Іваній О.М., визначивши переможців та, нагородивши усіх учасників, наголосили на необхідності та важливості проведення спільних заходів задля зміцнення правових знань молоді та непримиренності до протиправних посягань і правопорушень.

Меню

Мій розклад