Previous Next

Звітна конференція по навчальній практиці в судових та правоохоронних органах

02 березня відбулась звітна конференція за підсумками проходження навчальної практики в судових та правоохоронних органах студентами 3 курсу. Основною метою професійно-орієнтованої практики була можливість безпосередньо ознайомитися з особливостями майбутньої професії, зі структурою та функціонально-організаційними особливостями судових та правоохоронних органів, застосувати отриманні знання на практиці, познайомитись із потенційними роботодавцями.

Базами практики виступили:

- Зарічний районний суд м. Суми;

- Сумський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України;

- Глухівський відділ Шосткинської місцевої прокуратури;

- адвокатське об’єднання «КОРПУС ЮРІС»

Керівник практики від університету – доцент Іваній О.М., висловила думку про те, що сьогодні практична підготовка майбутніх юристів до професійної діяльності має сприяти підвищенню їх конкурентоспроможності на ринку праці.

Під час конференції студенти представили аудиторії свої відеопрезентації звітів з практики, розповіли про набуті ними практичні навички, знання та досягнення в обраній ними галузі, поділились власним досвідом роботи та розповіли про складнощі роботи.

Олена Миколаївна повідомила, що всі вимоги щодо практики виконані здобувачами у повному обсязі. Майбутні правозахисники, за її словами, якісно виконали індивідуальні плани практики, правильно та своєчасно оформили звітну документацію.

Завідувач навчальною та виробничою практикою студентів університету Ємець І.В. у своєму виступі зазначила, що мета практики досягнута. Представлені звіти студентів та характеристики керівників від баз практик свідчать про те, що студенти користувалися довірою, їм доручали складні і відповідальні завдання. Порушень дисципліни під час проходження навчальної практики не було.

Майбутні правники залишилися задоволені результатами навчальної практики та вмотивовані до подальшого професійного зростання.

Меню

Мій розклад