Previous Next

Договір про співпрацю з Батумським університетом імені Шота Руставелі

07 червня завідувач кафедри права та методики викладання правознавства у складі делегації СумДПУ імені А.С. Макаренка на чолі з ректором, професором Юрієм Лянним, відвідала Батумський державний університет імені Шота Руставелі, який є важливим освітнім, науковим і культурним центром Грузії та входить у трійку найбільших і найпотужніших вишів країни.

Під час зустрічі з проректором Тамарою Сірадзе сторони обговорили програми обміну студентами та викладачами в галузі наукових досліджень, реалізацію навчально-наукових проектів та проведення спільних публічних лекцій, адже ННІ Історії, права та міжнародних відносин має спільні спеціальності: міжнародні відносини, право, історія та археологія.
Керівництвом закладів вищої освіти було підписано договір про співпрацю у науковій та освітній діяльності, розвитку інноваційних форм навчально-виховного процесу, організації спільних наукових та науково-практичних заходів та подій.
Щиро дякуємо за сприяння в підписанні угоди та налагодження міжнародних зв'язків керівникові департаменту права та публічного управління Батумського університету імені Шота Руставелі Омару Партенадзе і професору кафедри права та МВП Андрію Апарову.

Меню

Мій розклад