Previous Next

Участь у Міжнародній літній школі «Міжнародний захист прав людини»

Студентка 025 групи Черненко Богдана взяла участь у Міжнародній літній школі, присвяченій розвитку професійних якостей та компетентності юриста у сфері захисту прав людини, які є необхідними в умовах актуальних питань захисту прав людини сьогодення, як на національному так і на міжнародному рівнях.

Міжнародна літня школа стала унікальною можливістю набути досвід та обмінятися думками щодо поліпшення стану справ у цій сфері, шляхом укріплення міжрегіональних і міжуніверситетських зв’язків, створення спільних програм та проектів, побудови базису тісного співробітництва у сфері захисту прав людини з різних актуальних питань.

Спікерами школи були вітчизняні та закордонні експерти з фундаментальним практичним досвідом реалізації професійного розвитку юристів, правозахисників, науковців у сфері захисту прав людини.

Програма форуму включала інтерактивні лекції, тренінги, майстер-класи та дискусії.

Студенти малу змогу отримати основи знань про права людини та механізми їх захисту; дізнаєтися про те, як активно діяти на підтримку та захист прав людини; сформувати свою власну позицію про сучасні суспільні процеси, ґрунтуючись на принципах прав людини.

Черненко Богдана успішно засвоїла курс Школи, отримала від організаторів пропозиції подальших можливостей для професійного розвитку: участі в проектах правозахисних організацій, стажуваннях, реалізації власних проектів на правозахисну тематику.

Меню

Мій розклад