Previous Next

Посвята в першокурсники

Наш університет поповнився новими членами макаренківської родини. З цієї нагоди відбулося ряд урочистих заходів.

31 серпня під час батьківських зборів відбулася зустріч із викладачами і керівництвом Інституту історії, права та міжнародних відносин, на якій присутні дізналися про всі тонкощі навчання й дозвілля інституту та університету.

Директор Інституту Подрєз Юлія Вікторівна ознайомила першокурсників із організацією навчального процесу, відмітила особливості навчання за кожною спеціальністю та познайомила з кураторами академічних груп.

Куратор 015 групи Іваній Олена Миколаївна розповіла першокурсникам та їх батькам про особливості навчання за освітньо-професійною програмою Право, провела екскурсію університетом.

Студентським самоврядуванням був організований тематичний квест, спрямований на згуртування першокурсників.

Після заходів в Інституті, новоспечених першокурсників та їх батьків, викладачів та співробітників університету, студентів старших курсів та, звісно, почесних гостей, було запрошено на святкування Посвяти 2021!

З вітальними словами до студентів зверталися ректор університету професор Юрій Лянной, голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, народні депутати України Михайло Ананченко та Тетяна Скрипка. З рук першого проректора університету професора Любові Пшеничної першокурсники отримали символічний «Ключ до знань», яким зможуть відкрити всі двері до наукових вершин.

Святковий настрій створювали студенти та викладачі інституту культури та мистецтв, вихованці ДЮСШ №2. Вогнем серця всіх присутніх наповнював запальний Василь Жадан. На завершення вечора відбулася святкова дискотека.

1 вересня в актовій залі університету відбулася вступна лекція для всіх першокурсників університету з метою ознайомлення нових студентів зі структурою та історією університету, можливостями творчої, спортивної та наукової самореалізації.

З важливою інформацією до студентів зверталися ректор університету професор Юрій Лянной, начальник спортивного клубу «Прометей», фахівці Психологічної служби, відділу соціальної та культурно-масової роботи, представники студентського самоврядування.

Наприкінці заходу для першокурсників розіграли приємні подарунки від університету та наших партнерів – магазину електроніки Compservise та копіцентру Сенат.

Меню

Мій розклад