Previous Next

Участь в інтелектуально-правовій грі «Важниця правова»

З нагоди Всесвітнього Дня прав людини студенти завітали до КУ Сумська гімназія №1 та разом з учнями взяли участь у навчально-розважальній грі «Важниця правова», яку розробили експерти громадської організації «ЕкспертиЗА Реформ».

Гра дає корисні підказки з українського законодавства, які можуть допомогти у різних життєвих ситуаціях, а також навчає українській мові. Вона спрямована на підвищення рівня правової освіти та надає корисні правові знання. «Важниця правова» містить більш, ніж 200 питань з таких галузей права, як: конституційне, адміністративне, цивільне, сімейне, трудове, кримінальне.

Учасниками було опрацьовано близько 50 життєвих ситуацій, зорієнтуватись в яких допомагали правові знання. Ігрові завдання містили поради, як діяти, наприклад, у разі, коли затопили сусіди, зупинила поліція, придбали неякісний товар чи хочете допомогти своїй бабусі оформити пенсію.

Ознайомила гра і зі змістом правничих професій. Різні за характером та рівнем складності завдання були цікавими як гімназистам, так і студентам.

Меню

Мій розклад