Previous Next

Права людини в епоху постмодерну стали предметом обговорення на науковому семінарі

Поєднання науки та практики є запорукою удосконалення правничої діяльності та освітнього процесу щодо підготовки юристів. Саме тому важливим заходом у межах Всеукраїнського тижня права став науковий семінар «Права людини в епоху постмодерну», що був проведений кафедрою права та методики викладання правознавства СумДПУ спільно з кафедрами інших вищів, з якими укладено договори про співпрацю.

Відкриваючи захід, Олена Іваній відзначила нагальність питання забезпечення людських прав в Україні, необхідності подальшого удосконалення діяльності органів публічної влади щодо виконання зобов’язань у царині людських прав, побажала учасникам семінару плідної роботи  та висловила вдячність співорганізаторам та учасникам.

Актуальна тематика семінару стала фактором активної участі в ньому адвокатів, прокурорів, правозахисників та проведення діалогу з науковцями щодо подальшого вдосконалення діяльності з забезпечення прав людини, надавши заходу науково-практичного спрямування.

Активну участь у роботі семінару взяли й наші студенти, висловлюючи своє бачення

Основними тематиками, обговореними в межах наукового семінару стали: стан і перспективи забезпечення прав людини; проблеми реалізації окремих прав людини; вимоги до правомірного обмеження людських прав; людські права в умовах пандемії.

Меню

Мій розклад