Previous Next

програма підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі»

З 21 по 27 листопада 2022 року завідувач кафедри Олена Іваній взяла участь у програмі підвищення кваліфікації «Бренд науковця у цифровому світі», організованої Офісом пітримки вченого.

Програма розроблена українськими науковцями і спрямована на розвиток особистісних компетенцій у сфері самопрезентації, успішної комунікації, популяризації власного бренду з метою пошуку потенційних інвесторів для реалізації своїх дослідницьких проектів.

Спікерка Ірина Дегтярьова розповідала про сучасні тенденції та перспективи розвитку кар’єри науковців, які критерії, дилеми та індивідуальні траєкторії успішного науковця, використання системи ORCID у формуванні професійного профілю. Неля Лебідь ознайомила учасників з методами ефективної комунікації.

Ірина Губеладзе пояснила механізми виникнення тривожних станів перед виступом, розкрила ознаки підвищеного хвилювання і напруги, навчила як з ними впоратися перед і під час виступу.

Анна Яцишин у своїй доповіді познайомила з основами наукометрії та вебометрії, з профілями у міжнародних наукометричних базах, розповіла про взаємозв’язок персонального іміджу вченого та іміджу установи, надала рекомендації для розбудови іміджу з використанням цифрових систем.

Надзвичайно цікавим і корисним був матеріал спікерів Дмитра Чумаченка та Сергія Касяна, від яких слухачі курсу мали нагоду почути як підготувати успішну презентацію, освоювали особливості формування персонального бренду в науковій сфері та цифрові маркетингові комунікації, спрямовані на просування бренду науковця.

Тарас Котик надав детальну інформацію про резюме та CV, їх структуру та формати, розкрив секрети успішної підготовки до співбесіди та її проходження.

Олена Третяк інтерактивно й творчо розкрила тему брендингу, архетипів у маркетингу, розповіла де шукати свою цільову аудиторію.

Щира вдячність організаторам за актуальну, корисну, важливу, об’ємну й цікаву інформацію та за терпіння й мудрість, проявлені в складних умовах, пов’язаних із відсутністю енергопостачання й стійкого інтернет-зв’язку.

https://www.facebook.com

Меню

Мій розклад