Новини

Гостьова лекція тренера-викладача Національної школи суддів України Зайцевої Ірини Володимирівни

04 березня 2023 року у рамках дисципліни «Цивільний процес» відбулася гостьова лекція судді у відставці,  тренера-викладача Національної школи суддів України Зайцевої Ірини Володимирівни.

Під час розкриття теми «Процесуальні особливості вирішення господарських спорів», спікером було висвітлено питання функціонування чинної судової системи з акцентом на відмінності цивільного процесуального та господарського процесуального законодавства.

Основна увага була приділена питанням практики вирішення земельних спорів та особливостям застосування цивільного і господарського процесуального законодавства при їх вирішенні. З наведених лектором прикладів студенти дізналися про процесуальні особливості розгляду адміністративної, цивільної та господарської справи, повязаної з земельною ділянкою, познайомилися зі специфікою врахування показань свідка у цивільному та господарському процесі.

Студенти отримали додаткову інформацію про школу суддів та чинну процедуру, яку проходить особа від здобувача вищої освіти до суддівської посади.

Меню

Мій розклад