Previous Next

День відкритих дверей в СумДПУ

4 березня кафедра права та методики викладання правознавства долучилася до святкування Дня відкритих дверей у Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка.

Незважаючи на виклики сьогодення, багато потенційних абітурієнтів виявили бажання ближче познайомитися з можливостями для отримання вищої освіти в нашому університеті. Для тих, хто не зміг цього дня особисто приїхати до університету, працювала онлайн трансляція.

У холі університету представники всіх структурних підрозділів організували Освітній ярмарок, на якому представили п’ятдесят бакалаврських та майже сорок магістерських спеціальностей.

Навчально-науковим інститутом історії, права та міжнародних відносин було підготовлено виставки у сфері нумізматики, археології та права.

Після знайомства зі спеціальностями, старшокласники та їх батьки перемістилися до актової зали, де ректор СумДПУ, професор Юрій Лянной розповів про історію та сьогоденням нашого навчального закладу, а в.о. начальника Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання Валентина Миколаєнко розповіла про всі нюанси вступної кампанії 2023 року.

Продовжився захід презентаціями 4 інститутів та 3 факультетів. Студенти цих структурних підрозділів спробували зі сцени передати всі цікавинки та особливості навчання.

Представники нашої кафедри представили абітурієнтам освітньо-професійну програму Право,  ознайомили з умовами вступу, навчальними дисциплінами, основними напрямами роботи юриста та з можливістю працевлаштування.

Меню

Мій розклад