Previous Next

Бінарне заняття: від науки до практики

09 березня в рамках дисципліни «Кримінологія» було проведено бінарну лекцію за участі прокурора Дніпропетровської обласної прокуратури, кандидата юридичних наук Романа ШЕСТОПАЛОВА та доктора юридичних наук, професора, відмінника освіти України, академіка Міжнародної кадрової академії,академіка Національної академії наук вищої освіти України Ігоря ОЗЕРСЬКОГО.

Під час лекційного заняття обговорено науково обґрунтовані та практично затребувані проблемні питання щодо причин та умов злочинності, її попередження, а також кримінологічні засади кваліфікації злочинів.

Вказані питання обговорено на стику навчальних та наукових дисциплін «кримінологія», «криміналістика», «кримінальне право», «кримінальний процес» крізь призму «юридичної психології».

Викладачами застосовано нестандартні підходи щодо методики викладання дисципліни, у тому числі в форматі «бекстейдж», зосереджено увагу на співвідношенні науки і практики, із розбором конкретних «кейсів», що викликало особливу зацікавленість студентів при сприйнятті та опануванні нових знань на вказаному напрямі.

Меню

Мій розклад