Previous Next

Тренінг з проєктного менеджменту

11 липня 2023 року відбувся тренінг з проєктного менеджменту від Управління молоді та спорту Сумської обласної військової адміністрації та Відділу молодіжної політики Сумської міської ради.

60 лідерів студентського самоврядування університетів, коледжів, учнівсього самоврядування міста Суми, а також Охтирки, Конотопу, Тростянця, Ромнів та Глухова навчалися писати проєкти.

Фасилітатор Ганна ШВІНДІНА – докторка економічних наук, пофесорка, викладачка American University Kyiv, виконавча директорка ГО «Центр освіти впродовж життя» в інтерактивній формі розповідала про те, що таке проєкт та про основні ознаки соціального проєкту; як знайти ключову проблему та визначити бенефіціарів і стейкхолдерів проєкту; про результати й результативність проєкту, його успіх.

Говорили про перспективи та пріоритетні напрямки розвитку молодіжних проєктів та ідей які можна реалізувати.

Команди студентів обрали найактуальніші, на їх погляд, проблеми, які існують у місті, запропонували шляхи їх розв’язання, презентуючи самостійно написані проєктні заявки.

Спікер Любов КАРПЕНКО – директорка ТОВ «Телекомпанія СТС» цікаво, професійно й доступно розкрила тему медіаконтенту в соціальних мережах; озброїла знаннями, навичками та уміннями, які дозволяють людям аналізувати, критично оцінювати і створювати повідомлення різних жанрів і форм для різних типів медіа, а також розуміти й аналізувати складні процеси функціонування медіа в суспільстві, та їхній вплив.

Щиро дякуємо організаторам та спікерам за можливість розвивати лідерські навички, отримувати нові знання, за підтримку й мотивацію рухатися вперед, визначати та просувати потреби молоді в громаді, орієнтуючись на дані та довгострокові цілі розвитку, ставати творцями реальних змін для молоді.  

Меню

Мій розклад