Новини

Проведення навчально-розважальної гри зі старшокласниками

15.11.2023 р. на виконання розпорядження директора ННІ історії, права та міжнародних відносин щодо проведення профорієнтаційної роботи та популяризації спеціальностей 081 Право, 014 Середня освіта (історія), 032 Історія та археологія, 291 Міжнародні відносини та з метою підвищення рівня правової освіти для учнів 10-х класів комунальної установи Сумська гімназія № 1 старшим викладачем кафедри Наталією ЖИЛЬНІКОВОЮ була проведена навчально-розважальна гра «Важниця» правова».

Рухаючись фішками по ігровому полю, шість команд мали можливість продемонструвати свої знання у категоріях «Рідне право», «Правовий двобій», «Життєві ситуації», «Загадки Феміди». Учні відповідали на запитання і завдання з конституційного, адміністративного, цивільного, сімейного, трудового, кримінального права. Під час гри, розв’язуючи життєві ситуації, гімназисти отримали цінний досвід щодо застосування правових знань. Команди були нагороджені грамотами та смаколиками.

Гімназисти отримали інформацію про особливості вступу на спеціальність 081 Право, мету освітньої програми, придатність випускників «бакалавр права» до працевлаштування, а також про умови та переваги навчання в ННІ історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Меню

Мій розклад