Новини

Профорієнтаційна робота на кафедрі

22 листопада 2023 року у межах профорієнтаційних заходів до ННІ історії, права та міжнародних відносин завітали старшокласники Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 імені Героя України Олександра Аніщенка Сумської міської ради.

Ст. викладач кафедри права та методики викладання правознавства Наталія Жильнікова та студентський директор Анна Скусинець ознайомили школярів із історією університету, розповіли про умови вступу, специфіку навчання, можливості самореалізації, перспективи працевлаштування, обговорили питання вибору професії та переглянули презентації. Майбутні абітурієнти ознайомилися із сайтами університету, ННІ історії, права та міжнародних відносин, кафедри права та методики викладання правознавства та корисними інформаційними ресурсами для вступу. Молодь дізналася про викладацький склад, його наукові здобутки та відомих випускників ЗВО.

Була проведена навчально-розважальна гра «Важниця» правова». Рухаючись фішками по ігровому полю, чотири команди мали можливість продемонструвати свої знання у категоріях «Рідне право», «Правовий двобій», «Життєві ситуації», «Загадки Феміди». Учні відповідали на запитання і завдання з конституційного, адміністративного, цивільного, сімейного, трудового, кримінального права. Під час гри, розв’язуючи життєві ситуації, старшокласники отримали цінний досвід щодо застосування правових знань. Команди були нагороджені грамотами та смаколиками.

Меню

Мій розклад