Новини

Участь студентів у Міжнародній конференції

8 грудня студенти, що навчаються за освітніми програмами «Право» та «Публічне управління та адміністрування», взяли участь у роботі Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Роль публічного управління і соціокультурної сфери у забезпеченні прав і свобод людини та громадянина», організатором якого є Український державний університет  імені Михайла Драгоманова.

Безумовно, що питання публічного управління є доволі важливим у виконанні державою зобов’язань у царині людських прав, тому майбутні правники та управлінці не могли не долучитися до цього наукового заходу.

  1. Обговорення доповідей учасників заходу відбувалось у межах наступних напрямів:Особливості функціонування органів публічного управління сферою соціокультурної діяльності.
  2. Роль та завдання соціокультурного простору в забезпеченні прав і свобод людини і громадянина.
  3. Роль соціокультурної діяльності в умовах війни, як простір забезпечення прав і свобод людрни і громадянина.
  4. Правове забезпечення публічного управління сферою соціокультурної діяльності.
  5. Публічне управління соціокультурними проєктами.

Найбільш обговорюваною стала доповідь нашого слухача магістратури Юрія САМСОНЕНКА «Колективна відповідальність через парадигму людських прав та належного урядування», у якій з різних аспектів розкривається тематика колективної відповідальності через призму проблем сьогодення.

Меню

Мій розклад