Новини

Участь у роботі SPRING SCHOOL - «EU GREEN DEAL: CURRENT CHALLENGES AND FUTURE PERSPECTIVES ON THE WAY TO CLIMATE NEUTRALITY»

У рамках імплементації проєкту Центр досконалості Жана Монне «Європейські Студії соціальних інновацій в освіті» – Jean Monnet Centre of Excellence ESSIE – 101085552 – ERASMUS-JMO-2022-COE та за підтримки Національного Еразмус+ Офісу в Україні викладачі кафедри права та публічного управління та магістри спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування протягом 16 та 17 квітня 2024 р. брали участь у роботі SPRINGSCHOOL - «EUGREENDEAL: CURRENT CHALLENGES AND FUTURE PERSPECTIVES ON THE WAY TO CLIMATE NEUTRALITY».

Метою заходу є формування глибокої бази знань про політику ЄС щодо запобігання змінам клімату, адаптації та пом’якшення наслідків.

Доповідачами був проаналізований європейський досвід підтримки екологічної безпеки в контексті зміни клімату та можливості використання його елементів в Україні; обговорювалася система європейської кліматичної політики та освіти, що сприятиме поширенню екоцентричних знань серед різних верств населення та просуванню досвіду країн ЄС у розробці та впровадженні екологічної безпеки.

Набуті знання можна використати в повсякденному житті та на різних етапах професійної діяльності та прийняття рішень.

Проєкт є міждисциплінарним та міжнародним, команду представляють УДУ імені Михайла Драгоманова, НУБіП, ЛНУ імені І. Франка, СНАУ, європейські експерти з Італії, Німеччини та Чехії.

Проєкт тривалістю 36 місяців, керівник Центру Досконалості Жана Монне д. філософ. н., професор Марья Нестерова.

Меню

Мій розклад