Новини

Відкрита подія з коучинями Ukrainian Mediation Center на тему «Медіаційні навички для управлінців: відповіді на виклики тих, хто працює з командами»

17 квітня 2024 р. магістри та викладачі кафедри права та публічного управління мали можливість долучитися до відкритої події «Медіаційні навички для управлінців: відповіді на виклики тих, хто працює з командами». Організатором заходу виступив Ukrainian Mediation Center (Український центр медіації).

Доповідачі Єлизавета Гапко (бізнес-коучиня, має понад 20 років досвіду управління у сфері гостинності) та Галина Єрьоменко (СЕО УЦМ) розповіли про різноманітні причини конфліктів між співробітниками та зауважили, що мати навички розуміння та врегулювання суперечок особливо важливо зараз, коли управлінці змушені діяти в умовах обмежених ресурсів. І якщо раніше деякі менеджери легко приймали рішення щодо заміни людей, зараз вони вибирають «потерпіти»: людина складна, але ж фахівець цінний».

Коучині поділилися лайфхаками вирішення конфліктних ситуацій, коли управлінець має можливість використати «різність»  як можливість взаємодоповнення і збагачення, посилення, побудови унікальної команди, де конфлікт може стати потенціалом для розвитку.

Все частіше до сучасних управлінців приходить усвідомлення того, що «доросла» команда - це мотивована команда, здатна без залучення ресурсу керівника вирішувати складні ситуації. У таких ситуаціях результат можливий, якщо співробітники дивляться не один на одного, а в одному напрямку.

Меню

Мій розклад