Регіональний центр безоплатної вторинної правової допомоги провів черговий правоосвітницький захід

12 березня студентів, які опановують професію юриста та істориків зі спеціалізацією Правознавство, фахівці Регіонального центру надання безоплатної вторинної правової допомоги навчали користуватися платформою правових консультацій WikiLegalAid.

Захід складався з теоретичної та практичної частин. Під час першої фахівчиня Регіонального центру Олена Омельченко ознайомила студентів з послугами та сервісами системи безоплатної правової допомоги, роз’яснила, як відбувається робота з клієнтами, співпраця з адвокатами.

Під час другої практичної частини один із розробників платформи правових консультацій WikiLegalAid – Олексій Рибалка, показав здобувачам, яким чином користуватися правничою вікіпедією як для підготовки до занять в університеті, так і в майбутньому, вже працюючи за фахом. Спеціаліст покроково показав, як побудована платформа та що безпосередньо користувач може в ній знайти.

«Користуватися платформою WikiLegalAid просто і до того ж доступно. Не виходячи з дому, будь-яка людина може знайти необхідну їй правову інформацію. У платформі наявні правові консультації з різних галузей права, зразки документів, а також судова практика», – пояснив юрист.

Маючи доступ до інтернету, вже під час заходу разом зі студентами фахівці Регіонального центру продемонстрували роботу WikiLegalAid.

«Це дуже корисна інформація для наших студентів, які щодня вирішують реальні кейси й можуть отримати актуальну, а головне, практичну інформацію. Плануємо розмістити посилання на WikiLegalAid на сайті нашої кафедри, щоб якомога більше людей могли нею користуватися», – поділилася враженнями Олена Іваній, завідувач кафедри права та методики викладання правознавства.

Меню

Мій розклад