Архів новин

Previous Next

Підсумки виробничої практики

24 березня відбулась звітна конференція за результатами проходження виробничої практики в державних органах та державних установах.

З 15 лютого по 07 березня студенти 4 курсу денної форми навчання проходили виробничу практику в Центрі дозвілля та молоді Сумської міської ради.

Під час виробничої практики студенти мали змогу:

- з’ясувати основні особливості бази практики та її правового статусу;

- поглиблено вивчити її структуру та організацію діяльності;

- застосовувати правові норми, що регулюють організацію і діяльність Центру дозвілля та молоді СМР та самих практикантів;

- самостійно складати відповідні процесуальні та інші службові документи, проводити аналіз і узагальнення практики застосування відповідних правових норм.

Серед практичних завдань студенти:

- виконували доручення та завдання посадових осіб бази практики, пов’язані з виконанням функціональних обов’язків за фахом;

- планували роботу та вивчали функціональні обов’язки працівників Центру;

- при виконанні індивідуальних завдань практиканти збирали конкретний емпіричний матеріал, на основі якого робили висновки щодо досконалості чи недосконалості правозастосовної практики, а також пропонували власні конкретні пропозиції з практичного вирішення тих чи інших ситуацій, пов’язаних із застосуванням чинних правових норм та положень.

Студентами спільно з працівниками Центру дозвілля та молоді СМР було організовано та проведено ряд правоосвітніх та правозахисних заходів для молоді міста.

Під час конференції студенти представили свої відеопрезентації звітів з практики, розповіли про набуті ними практичні навички, знання та досягнення в обраній ними галузі, поділилися власним досвідом роботи та враженнями від проходження практики.

Керівник практики від університету Олена Іваній повідомила, що всі вимоги програми виробничої практики виконані здобувачами у повному обсязі. Майбутні правозахисники, за її словами, якісно виконали індивідуальні плани практики, правильно та своєчасно оформили звітну документацію.

Меню

Мій розклад