Архів новин

Previous Next

Підбито підсумки міжнародного наукового стажування в Болгарії

Підійшло до завершення міжнародне наукове стажування «Інновації у сфері вищої та професійної освіти в умовах цифрової трансформації», в якому брали участь завідувач кафедри Іваній О.М. та старший викладач Шестопалов Р.М.

З 20 травня відбувалося онлайн навчання, обсяг якого становив 120 годин, а з 19 по 27 червня – аудиторна робота в обсязі 60 годин, що проходила на базі Варненського вільного університету ім. Чорноризця Храбра, який є найбільшим недержавним університетом у Болгарії та визнаним академічним центром, де навчаються болгарські та іноземні студенти в пріоритетних для держави галузях. В університеті навчаються понад 10 тисяч студентів за 60 програмами бакалаврату і магістратури та 27 акредитованими науково-дослідними програмами для підготовки аспірантів.

Науково-педагогічні працівники ознайомилися з глобальними освітніми трендами розвитку науки та кращими світовими освітніми практиками.

Варненський вільний університет надає своїм студентам можливість брати участь в різноманітних програмах з академічного обміну, в навчальних практиках, стажуваннях та тренінгах. Викладачі та студенти беруть участь в проєктах і дослідницьких програмах Європейського союзу. Тому особливо цікаво було дізнатися про організацію міжнародних академічних обмінів (студенти, професори, викладачі, співробітники тощо), намітити розробку та реалізацію спільних освітніх програм, досліджень, інших спільних проєктів у галузі освіти, науки та видавничої справи.

Сподіваємось, що наполеглива робота, нові наукові знайомства та обмін досвідом сприятимуть реалізації напрямів інтернаціоналізації в ННІ історії, права та міжнародних відносин та в Університеті.

 

 

Меню

Мій розклад