Архів новин

Карантин – не перешкода для навчання, а нові можливості для отримання якісної освіти сучасними засобами

В умовах карантину викладачі кафедри права та МВП продовжують піклуватися про якість освітніх послуг, які вони надають здобувачам вищої освіти за освітньо-професійною програмою Право.

 

Відповідно до наказу ректора СумДПУ імені А.С. Макаренка № 152 від 12 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо запобігання захворювання, викликаного коронавірусом COVID-19» з 12 березня 2020 року (на час карантину) навчальний процес здобувачів вищої освіти реалізується за допомогою дистанційних технологій.

Професорсько-викладацький склад кафедри активно долучився до дистанційної форми навчання, використовуючи освітню платформу Moodle: розроблено навчальні дистанційні курси, у різних форматах завантажено лекційні матеріали, презентації, подано практичні завдання для самостійного опрацювання, передбачено контроль знань у вигляді тестів різної складності, юридичних задач тощо.

Головний аспект дистанційного навчання, який ми використовуємо – це постійне інтерактивне спілкування студента з викладачем (у форумі, через електронну пошту, програму Skype, у студентських групах у Viber). Не менш важливою складовою дистанційного навчання є спілкування студентів між собою, що реалізується завдяки виконанню завдань у групах, проведенню семінарів та дискусій у режимі он-лайн.

З 6 квітня почали курс онлайн-занять студенти заочної форми навчання, що освоюють платформу Zoom.

Студенти денної форми навчання продовжують працювати на веб-платформі Google Classroom, Google Drive та ClassTime.

Карантин виявився чудовим часом для розвитку та якісних змін. Тож не будемо гаяти час! Адже володіння сучасними знаннями та навичками надає можливості бути конкурентноспроможними  на ринку праці.

Меню

Мій розклад