Архів новин

Засідання юридичної клініки

Засідання юридичної клініки

11 вересня відбулося перше в новому навчальному році засідання юридичної клініки, яке провів член Національної асоціації адвокатів України, Ради адвокатів Сумської області, голова комітету захисту прав та гарантій адвокатів, к.ю.н. Олександр Чернадчук.

Тема для обговорення «Докази та доказування в цивільному процесі» була обрана не випадково, адже доказовий процес у цивільному судочинстві дуже важливий і без належного підтвердження необхідних обставин особа не отримає бажаного результату та не зможе повною мірою використати надані державою юрисдикційні гарантії захисту прав, свобод та інтересів особи у разі їх порушення.

Адвокат розповів про основні зміни в інституті доказування, про випадки недобросовісної поведінки учасників справи під час процедури доказування, про заходи процесуального примусу та нові засоби доказування, підсилюючи свої слова прикладами з реальних справ.

Студенти жваво обговорювали дану проблему та ставили безліч запитань, знайомлячись із процесуальною формою одержання та дослідження доказу.

Меню

Мій розклад