Previous Next

Звітна конференція за результатами навчальної практики студентів-юристів

28 квітня 2023 рокувідбулася звітна конференція за результатами проходження здобувачами 3-го курсу навчальної практики на підприємствах, в установах та організаціях.

Керівник практики від університету Олена ІВАНІЙ наголосила на вкрай важливому моменті практики – можливості закріпити отримані теоретичні знання і шансові визначитися з майбутнім професійним напрямом діяльності.

Практична підготовка проходила з 27 березня по 21 квітня 2023 року у: виконавчому комітеті опішнянської селищної ради, Конотопському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Відділі молодіжної політики Сумської міської ради, Юридичній клініці СумДПУ імені А.С. Макаренка та Секторі юридичного забезпечення Управління державної міграційної служби України в Сумській області.

Учасники конференції заслухали звіти, які супроводжувалися презентаціями у форматі Power Point, переглянули й обговорили захист індивідуальних та науково-дослідних завдань, проаналізували результати практики загалом.

Відповідно до характеристик, наданих базами практики, усі студенти зарекомендували себе як цілеспрямовані, комунікабельні, тактовні, сумлінні та відповідальні працівники, здатні працювати як самостійно, так і у команді.

Завдання практики були виконані у повному обсязі, мету досягнуто. Звітні документи оформлені студентами належним чином та своєчасно здані на перевірку.

Меню

Мій розклад