Новини

Участь майбутніх юристів у презентації ELSA Sumy - Сумського осередку міжнародної асоціації студентів права

12 жовтня 2023 року студенти спеціальності Право були запрошені командою Сумського осередку міжнародної асоціації студентів права на презентацію програми ELSA.

ELSA (The European Law Students' Association) – це міжнародна, незалежна, неполітична та неприбуткова організація, що об’єднує студенів-правників та молодих юристів, зацікавлених у науковому та особистому вдосконаленні.

Основна мета організації – дати можливість студентам із різних країн брати участь у міжнародних конференціях, семінарах, отримувати інформацію про інші правові системи, сприяти правовому вихованню та налагодженню контактів серед студентів юридичних факультетів та молодих юристів Європи.

Здобувачам було представлено напрямки діяльності ELSA, а саме: академічна діяльність (юридичні дослідження, що реалізуються за допомогою Дослідницьких Груп та Правового Порталу ELSA); семінари та конференції (підвищення розуміння студентами глобальних, правових, соціальних, економічних та екологічних проблем); Student's trainee exchange program (STEP) (міжнародна програма студентських стажувань, спрямована на отримання безцінного досвіду роботи в галузі юриспруденції іншої країни під керівництвом справжніх фахівців своєї справи).

Тема викликала неабиякий інтерес серед учасників презентації. Підтвердженням цьому стало жваве обговорення діяльності Сумського осередку, що розташований на базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, а також ряд питань, що задавали наші студенти представникам правління ELSA-Sumy.

Меню

Мій розклад