Архів новин

Previous Next

Виробнича практика в органах державної влади та державних установах

З 15 лютого розпочався другий етап проходження студентами 4-го курсу виробничої практики в органах державної влади та державних установах. Цього разу базою практики став Сумський міський Центр дозвілля молоді Сумської міської ради, метою роботи якого є створення умов для самовизначення та самореалізації молоді міста; організація змістовного дозвілля, культурологічних та освітніх заходів для молоді; підтримка молодіжних громадських організацій; реалізація молодіжної політики в м. Суми.

У практикантів буде можливість взяти участь у симуляційній грі «У шкурі депутата» у рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, розібратися в тому, як працюють депутати, познайомитися з роботою міської ради, спробувати розробити та прийняти свої рішення в сесійній залі.

Окрім цього здобувачі вищої освіти будуть спільно з працівниками Центру організовувати та проводити різноманітні правовиховні та правоосвітні заходи.

У перший день студентів радо й гостинно зустріли чарівні представниці бази практики, ознайомили їх з організаційною та нормативно-правовою роботою Центру, провели екскурсію МЦ «Романтика» та намітили план роботи на найближчий тиждень.

Меню

Мій розклад