Архів новин

Previous Next

Запрошуємо взяти участь у Національному опитуванні

Асоціація юридичних клінік України запрошує здобувачів взяти участь у Національному опитуванні, головною метою якого є визначення основних корупційних ризиків та їхніх джерел в українських вишах, дослідження порядку взаємодії здобувачів вищої освіти та уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції у ЗВО.

Опитування є анонімним, тому ми запрошуємо вас бути відвертими у відповідях. Частина питань анкети є відкритими. В них ми просимо розповісти про те, з якими корупційними ризиками стикались саме ви під час навчання у закладі вищої освіти та яких знань ви потребуєте з питань антикорупції.

Одержані результати будуть використані для підготовки рекомендацій з організації роботи уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції у вишах та складено антикорупційний ризик-реєстр сфери вищої освіти.

Опитування займе у вас до 15 хвилин. 

Пройти опитування – https://forms.gle/aZcMvnwqU7prAnze7  

Дослідження реалізується у межах проєкту “Антикорупційний комплаєнс у вишах: від визначення ризиків до їх подолання”, що реалізується за підтримки Програми USAID “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “ВзаємоДія” та Національного агентства з питань запобігання корупції.

Меню

Мій розклад